sustainability

SIMMONS, UN BRAND CU ANGAJAMENT PE TERMEN LUNG

article-1

UN VIITOR ETIC ȘI UNIT

Adova Group se angajează să respecte, să promoveze și să susțină valorile și drepturile fundamentale recunoscute în Franța și în țările în care grupul își desfășoară activitatea.

article-1

PROTECȚIA MEDIULUI

Ne străduim să minimizăm amprenta noastră asupra mediului și să punem dezvoltarea durabilă în centrul preocupărilor noastre. Din acest motiv, favorizăm utilizarea de materii prime naturale și folosim lemn certificat PEFC.

article-1

ECONOMIE SUSTENABILĂ

În calitate de companie franceză, prețuim menținerea know-how-ului local și parteneriatele locale pentru a dezvolta economia și angajarea durabilă.

Adova Group consideră că o companie nu poate exista în mod durabil fară a ține cont de performanța sa de mediu în cadrul activităților sale. Acesta este motivul pentru care căutam să minimizam amprenta noastră asupra mediului. Dezvoltarea durabilă se află în central preocupărilor noastre.

Favorizăm utilizarea materialelor naturale. reciclate și reciclabile în produsele noastre.
Acest set este primul dintr-o serie lungă și vă face astfel posibilă, încetul cu încetul, integrarea materialelor reciclate și reciclabile în toate produsele Simmons.
De asemenea, reflectă dorință mărcii și a grupului Adova din care apertine de a se angaja și mai mult pentru conservarea mediului. O dorință organizată în jurul unei politici putemice de CSR.
Programul Resurse,care să perpetueze și să consolideze acțiunile deja inițiate.

VEZI PRODUSELE
Apasă în afara pentru a ascunde bara de comparație.
Compară