KNOW-HOW FRANCEZ. TOATE PRODUSELE FABRICATE ÎN FRANȚA!

Saltelele Simmons sunt lucrate manual și asamblate cu grijă în fabricile noastre franceze.

Simmons își proiectează toate produsele în fabricile sale din Franța, respectând în același timp know-how-ul local și tehnologia de ultimă oră.

Deoarece consumatorii noștri cunosc importanța somnului de calitate, ne angajăm să inovam constant și să îi sprijinim în timpul somnului. Pentru a-l face și mai reparator, oferim soluții reale pentru a dormi mai bine. Saltele, arcuri, tăblii de pat și accesorii de lenjerie de pat de ultimă generație care funcționează pentru a îmbunătăți calitatea somnului.

Somnul este o știință, cu propriile reguli pe care trebuie să le cunoaștem și să le stăpânim. Simmons este un adevărat expert în toate lucrurile legate de somn. În fiecare zi, experții noștri analizează, observă și studiază somnul pentru a-ți oferi saltele inovatoare adaptate tuturor formelor corpului și tuturor problemelor de somn.

Exclusiv furnizori francezi

În contextul actual, consumatorii sunt mai sensibili ca niciodată la consumul local. Ei apelează la soluții responsabile și, prin urmare, la produse de origine franceză. Față de această observație, Mobilierul franceză a decis să pună la punct o campanie de comunicare numită „#Meublezvousfrançais” și astfel să promoveze jucătorii care optează pentru fabricarea franceză. Simmons, al cărei obiectiv este de a perpetua producția de lenjerie de pat în Franța și, astfel, de a-și proteja know-how-ul artizanal, este pe deplin angajată în această inițiativă.
# # # #
VEZI PRODUSELE
Apasă în afara pentru a ascunde bara de comparație.
Compară